Novi Sad
30.04.2016.
10:39 > 18:05
Grupa građana "Nijedan od ponuđenih odgovora (NOPO)" kojoj sledi jedan mandat u Skupštini Novog Sada, navodi da ne želi da bude ni u vlasti, ni u opoziciji.
  • Никола

    05.05.2016 00:26
    НОПО јесте у опозицији
    Вест није истинита. Саопштење објављено на Фејсбуку недвосмилено говори да ће НОПО бити у опозицији, ма ко формирао власт у Новом Саду. Кад неко каже да неће ни у какве коалиције, то значи да ће бити опозиција. Бар за политички писмене. А што се Милета тиче, слободно му се тајно дивите, док пишете бљувотине по налогу партијских шефова. Већини овдашњих коментатора је за прелет потребно много мање од породичне везе и свега што је Милету нуђено. То што је он већ издржао је неупоредиво теже од зајељивих опаски под нетачном вешћу.
  • Srdjan

    03.05.2016 18:33
    Tačno, svi su isti
    Bravo majstori. Svi su isti i ni sa kim od njih ne treba imati nikakva posla. Neka teoretiše ko hoće koliko hoće o rupama u zakonu, Vlasima itd. SVI SU ISTI!!!
  • Cx

    01.05.2016 15:56
    Ajd da mi neko objasni, ako me neko prevari za glas da li mogu da ih tuzim. jer ako zeleni odu sa sns om, bice tuzbe, time su mi oduzeli ustavno pravo na izbor, zar ne?
  • rasha

    30.04.2016 22:30
    Meni je iskreno zao sto je DS izgubio a cujem da sns hoce da digne poreze na imovinu a pogotovo na vikendice!?
  • Dule

    30.04.2016 21:19
    Pa ne mozete biti ni u poziciji niti opoziciji, posto ste stranka Vlaha, a slabo Vlaha ima u Novom Sadu, a pogotovo u vasoj stranci, pa ne mate ni za koga da se borite. NOPO s obzirom na zloupotrebu rupa u zakonima koje praktikuje vec 4 godine, moze se okarakterisati i kao anarhisticka stranka,a ni program nije mnogo daleko od toga, s obzirom da samoupravljanje svode na jako nizak nivo.
  • Sou program

    30.04.2016 18:38
    Ne pljujte ljude kada ne znate pricu. Radin stariji nema veze sa svojim rodjenim sinom. On je u ljubavi sa sinom svoje devojke, Nikolom Tulimirovic, i on i NOPO su mu daleko preci od sina. Toliko o svemu. A vi vodite brigu o svojim mizernim zivotima.
  • Aleksandar

    30.04.2016 18:14
    Vec sam komentarisao NOPO jednom prilikom i stvarno mi je zao sto su na nemoralan ( ali zakonit) nacin dosli do odbornickog mesta. Primetio sam da samo pricaju o postenju, a da se pritom pretvaraju da su manjinska stranka, zatim koriste trik sa imenom da bi pecali nesmotrene glasace i jos se time hvale. Makijavelistcki stav opravdavaju time sto nemaju finansije. Meni to zvuci kao da neko krade od lopova. Kradja je uvek kradja. Vi ste necasni i to je svima jasno. Da ne govorim o diletantskom pristupu. Predsednik stranke je bio 2 godine u rep. parlamentu i ukupno se javio 10 puta (http://www.otvoreniparlament.rs/politicari/nikola-tulimirovic/). O cemu mi pricamo, sta ce nopo uraditi sem sto ce unovciti svoje odbornicko mesto.
  • Sale 30cm

    30.04.2016 16:04
    Nemate blage veze
    Strasno koliko lupetate napamet u vasim komentarima. Imate li vi i privatan zivot ili se kod vas se odvija oko lupetanja po i internetu? Znam licno ljude iz NOPO i steta sto su dobili samo jedno odbornicko mesto. A te vase SNS-budalastine su kao price o deda mrazu, i to je prvo neko morao da izmisli da bi ga onda drugi prepricavali. Ajde idite bolje malo na frusku goru i okrenite neko prase jer za vise od toga ocigledno niste kapacitet.
  • Peka

    30.04.2016 16:01
    @kiki
    Prosvetli nas miolim te, ko je Milovanov sin koji je u SNS-u?
  • Ucesnik

    30.04.2016 15:14
    Imam dokaz
    Evo tvrdim provereno, da ce biti sa SNS, znam cenu za koju se prodao mandat, znam ko je vodio pregovore, da se ne lazemo... a jos cu vam reci i Zelena stranka je ista, nek kaze Cabradi gde je bio i za koliko ce se prodati, zao mi je samo sto su uvukli neke postene ljude koji ni za koju cenu ne bi sa SNS a on za tepsiju ribe. Bas sam razocaran za koliko se ljudi prodaju, i izgleda da je to jedini cilj stici da budes konkurentan da te neko hoce, da budes udavaca SNS i onda da uzmes sta ti daju. Uzas...
  • Kiki

    30.04.2016 14:46
    Mali je ovaj grad
    Izvesno je da je odborniku sin u sns, a njima gori da kupe sto vise odbornika mogu. Tesko iver pada daleko od klade. Prodao se mali, prodace se i stari.

    Nece uci u koaliciju, ali ce podrzati sns kad god bude gusto. Nisu prekrsili datu rec. I vuk sit i ovce na broju.
  • NoPo prijatelj

    30.04.2016 14:42
    @Ziks
    Lupetas za sve pare. Da si ti i vecina novosadjana makar upola uspesni i moralni kao ovi ljudi, ovaj grad bi bio lepse mesto za zivot

    Jedinu istinu si rekao da ne poznajes te ljude, i da nisi upucen dobro ni u sta.
  • Огњен

    30.04.2016 13:56
    Одговор Куку леле
    С обзиром да сам лично учествовао у кампањи за НОПО могу одговорно да кажем да смо све сами финансирали, из свог џепа и да нисмо радили за интересе неког другог, него из убеђења.
  • Ziks

    30.04.2016 13:31
    Kakvi indijanci....
    Koja je onda svrha postojanja te samozvane stranke?
    Nece ni na vlast ni u opoziciju ? A sta hoce?
    Zasto se ne bore za prava Vlaha, koliko ih ima u NS? Ne poznajem nikoga sa te liste, pa ni tog lika kog ste spomenuli u tekstu, ali ocigledno je rec o obicnim lezilebovicima bez cilja, ideje, morala i hrabrosti. Secam se da su valjda i u skupstini Srbije imali predstavnika pre nekoliko godina, nekog kosmatog debeljka, kojem je vise prilicio da sedi u stanicnom bifeu nego u skupstinskoj zgradi. Po cemu oni to odskacu od bilo koje stranke? Nakacice se na drzavne jasle, dobijati pare nas poreskih obveznika i igrace se politike ispijajuci pivo negde pod drvetom i smejuci se nama sto se mucimo i radimo, udisuci kiseonik kog je sve manje.
  • NOPO BOT

    30.04.2016 13:23
    Gledam vaše komentare, strašno. Komentarisao sam nešto pre izbora, sada više nemam ni snage ni volje, nemoguće vas je pobediti, vas gnevne ljude, kojima ništa nikada ne valjda. Živi bili pa videli da nema ništa s SNSom, bio neverni Živko pa je izbačen, idemo dalje.
  • Sedam

    30.04.2016 13:10
    Znači, dogovorio se sa SNS, Jer #principi
  • Boskic

    30.04.2016 13:09
    Prevara nopo
    Radin protiv Radina,tesko da tata nece zastiti sina
  • CK

    30.04.2016 13:08
    Promena Zakona
    Ja bih da se zakon o poziciji odborničkih mesta menja. Taj ko je dobio odborničko mesto na osnovu partije koja je i dobila taj mandat, ako promeni partiju GUBI pravo da bude odbornik. To mesto je osvojila odredjena partija a ne Pera Perić. A Pera posle neka preleće gde hoće
  • Pokajnik

    30.04.2016 12:38
    Na šta ode moj glas?
    Pročitah biografiju dotičnog! Od "svih istih" ima i gorih!
  • Eh

    30.04.2016 12:31
    Nismo mi ničiji, hm? :) Znamo mi čiji ste vi ponuđeni odgovor...
  • Sećam se

    30.04.2016 11:19
    NOPO
    Prethodni nopovac je ušao u koaliciju sa SNS. Toliko.
  • Sale NS

    30.04.2016 11:02
    Malo drugačije !
    Ovaj deo baš i nije tačan: "Podsetimo da je NOPO u prošlom sazivu imao jedan mandat i da se njihov odbornik nakon nekoliko sednica priključio Trećoj Srbiji".
    Najpre je taj NOPO odbornik prišao petorki iz DVERI pa su oformili odborničku grupu "NOVI SAD NAPRED" (ili tako nekako) te su svi izbačeni iz matičnih stranaka. A kako su posle svi završili u TS nije jasno ?! U svakom slučaju epizoda TS je završena videli smo kako.... NE PONOVILI SE !
  • kuku lele

    30.04.2016 10:50
    kupovina
    NOPO je felijala SNSa. Kampanju finansiralo SNS. One silne letke po sanducicima je neko morao da plati!! Ko ima danas para u politici sem SNS???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna